Naturen

Naturen

 

Tulle og Mulle vores to søde får står altid parate til at hilse på, især hvis du/I har lidt frisk græs eller tørret pasta i hånden. Gustav vores frække lille kat går heller ikke af vejen for at blive kløet på maven. Eller man kan hilse på naboens store som små geder.

 

På alle årstider er naturen her omkring dejlig, når bare man er klædt på til vejret.

 

Hører man til de morgenfriske kan det anbefales at gå de ca. 400 m ned ad Rotoftevej til stranden og se solen stå op. I morgenskumringen kan man være heldig at møde rådyrene undervejs.

 

På stranden er der også mulighed for en dejlig dukkert fra en af badebroerne, men er man mere til fin sandstrand kan det anbefales at tage ind til Nordstranden ca. 4 km herfra (10 min. på cykel) eller ud til en af egnens bedste badestrande Gudmindrup Lyng som ligger ca. 8 km herfra.

På sommerdage kan måltiderne indtages ude i det fri på gårdspladsen og man kan evt. låne ude -køkkenet.

 

Grilning foretages dog kun i lukket grill pga. brandfare. klintebjergI gå -afstand ligger det berømte kalkbrud Klintebjerg hævet som en ø i det flade landskab og som er kendt for de flotte udsigtsmuligheder. I klart vejr kan man se Hesselø. Her kan man i de sene aftentimer nyde solnedgangen og måske møder man også her et rådyr.

 

Ligeledes i gå-afstand ligger Sonnerup Skov som absolut også er et besøg værd. Undervejs passerer man en indhegning, hvor der bl.a. går geder og kvæg, og her er det tilladt at gå ind i folden gennem en af de tre låger.

Har ovenstående din/jeres interesse er I velkommen til at kontakte os på tlf. +45 6191 4527.