Find vej

Find vej

Rotoftegaard ligger på Klintvej 135, i Klint 4500 Nykøbing Sj. I den nordlige del af det naturskønne Odsherred, ca. 20 km syd for Sjællands Odde med Odden færgehavn, ca. 5 km nord for Nykøbing og ca. 8 km nord for Rørvig færgehavn.

 

Fra København køres mod Sjællands Odde. Efter man har passeret skiltene til Nykøbing drejes til højre mod Højby. I Højby drejes til venstre ad Højby Hovedgade, herfra drejes til højre mod Nyrup og derefter følges vejen lige ud mod Klint. I Klint passeres den røde gård på venstre hånd, herefter drejes ned af Rotoftevej og til venstre ad Pilevej.

 

Fra Sjællands Odde køres mod København ca. 15 km. herfra drejes til venstre mod Lumsås. Fra Lumsås følger vejen mod Klint. Lige efter byskiltet i Klint drejes til højre ad Rotoftevej og til venstre af Pilevej.

 

Fra Rørvig færgehavn køres lige ud mod Nykøbing/Holbæk. I det andet lyskryds ved Nykøbing drejes til højre mod Klint. I Klint passeres den røde gård på venstre hånd, herefter drejes ned af Rotoftevej og til venstre af Pilevej.

 

Fra Rotoftegaard er der ca. 150 m til nærmeste busstoppested, ca. 400 m til nærmeste Spar købmand som ligger inde med morgenbrød og div. dagligvarer. Lige ved siden af ligger Klintekroen, som for nylig er blevet restaureret og genåbnet.

 

Ellers kan gågaderne i Nykøbing aflægges et besøg. På Rørvig havn kan fiskehandleren anbefales eller man kan besøge en af de hyggelige restauranter i området.

Har ovenstående din/jeres interesse er I velkommen til at kontakte os på tlf. +45 6191 4527.